vrijdag 25 september 2009

Ricardo Winter is stand-in bondscoach


Ricardo Winter (foto: 1e van links) stoomt de nationale voetbalselectie van Suriname klaar voor een internationaal vierhoekstoernooi. Een in allerijl opgeroepen selectie zal dinsdag beginnen met de training.

Wensley Bundel en Arnold Burleson, die waren aangesteld als interim bondscoach en assistent, kunnen door andere verplichtingen het team niet onder hun hoede nemen. Wensley Bundel is namelijk trainer bij de Surinaamse voetbalclub Transvaal. Net als Bundel traint Arnold Burleson momenteel een club (SV Robinhood) in de hoofdklasse van de Surinaamse competitie.

Winter was wel bereid het team klaar te maken. De stand-in bondscoach is normaliter coach van de nationale selectie onder de 15 jaar, maar omdat de senioren selectie al maanden zonder bondscoach zit mag hij aantreden. Ricardo Winter is onder meer trainer van de Surinaamse clubs Super Red Eagels en SV Robinhood geweest.

Het evenement draagt de naam, Independence Cup en wordt naar verluidt georganiseerd door de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM). De nationale voetbalselecties van de Nederlandse Antillen, Frans-Guyana en Guadeloupe worden op uitnodiging van de SLM eind oktober in Suriname verwacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Games