zondag 13 september 2009

Emilio Limon speelt onder valse naam


Surinaams international Emilio Limon (foto: links met rood tenue) heeft vorige week zondag 6 september onder een valse naam meegedaan aan een wedstrijd in de bedrijvencompetitie van Stichting Nacionelle Beheer.

Emilio Limon kwam uit voor de ploeg van de Surinaamse Brouwerij en speelde onder de naam Rinaldo Holband, terwijl Limon staat ingeschreven bij de Surinaamse Voetbalbond (SVB) dat de betreffende competitie niet organiseert.

De naam van Limon kwam niet voor op het wedstrijdformulier van de Surinaamse Brouwerij, die in de halve finale na penalty’s won van Todie & Sons. De wedstrijd zelf eindigde in een 5-5 gelijkspel.

De ploeg van Todie & Sons heeft intussen kenbaar gemaakt, protest aan te tekenen tegen het meespelen van de Surinaams international. Niet alleen Limon is ontdekt als ongerechtigde speler bij de Surinaamse Brouwerij, maar ook Stefano Banetti en Donovan Eersteling.

Vivian Djojosemito van Stichting Nacionello Beheer, zegt dat alles conform de reglementen afgehandeld zal worden. Als na onderzoek blijkt dat de Surinaamse Brouwerij met de speler Emilio Limon is uitgekomen, zullen gepaste maatregelen getroffen worden.

Voetballer Emilio Limon is één van de grootste voetbaltalenten van Suriname. Hij is een vaste keus van de nationale selectie en komt momenteel uit voor SV Robinhood dat speelt in de hoofdklasse van de SVB.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Games